2 tammikuun, 2023 admin

Aktiivisen tahdin luominen

Asioiden tekemistä vie eteenpäin aktiivinen tahti. Aktiivinen tekemisen tahti tuo tehokkuutta yritykseen. Hyvään johtajuuteen kuuluu taito, osata luoda aktiivinen tahti tekemiseen. Harjoittele luomaan aktiivinen tahti tekemiseen. Joudata asioiden tekemistä. Asioiden tekemiseen liittyy tekijöitä, jotka vievät asiaa eteenpäin ja tekijöitä, jotka vievät asiaa taaksepäin. Asioiden jouduttaminen vie asioita eteenpäin.

Yhteisöissä ollaan tekemässä asioita. Jokaisella yhteisöllä, yksiköllä, vastuualueella ja yksilöllä on oma perustehtävänsä – mitä pitäisi tehdä ja saada aikaiseksi. Koska yhteisöissä ollaan tekemässä asioita, on tärkeää saada asioita laitettua liikkeelle.

Tarvittaessa osoita myös, mitkä asiat ovat ensisijalla. Näin fokusoit toiminnan tärkeisiin asioihin. Opettele osoittamaan, mitkä asiat ovat ensisijalla. Keskity tärkeiden asioiden tekemiseen. Arvioi asioita sillä perusteella, ovatko ne tärkeitä vai eivät.

On myös tärkeää osata vaatia ihmisiltä ja sitä kautta saada heidät motivoituneiksi ja yrittämään parhaansa. Liika vapaaehtoisuus tuottaa välinpitämättömyyden tunnetta henkilökunnan työtä ja ponnisteluja kohtaan.