Olemme Liike-elämän & johdon konsultit ry:n jäsen. LJK on Suomen ainoa liike-elämän ja johdon konsulttien järjestö, jonka jäsenet ovat todistetusti huippuasiantuntijoita liiketoiminnan kasvattamisessa ja arvon luomisessa.

Meiltä saat ammattimaista ja testattua konsultointia yritystrategioissa, johtamisessa, myynnissä ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Tuomme asiat esiin kansantajuisesti. Esimerkiksi meille yhtiön strategia tarjoittaa yhtiön pelikirjaa. Kirjaa, jolla voitetaan liiketoiminnan peliä.

Pitkäaikainen koulutusosaamisemme yhdistettynä konsultointiin ja palveluiden johtamisjärjestelmäämme takaa konsultoinnin vaikutukset koko yhtiön osalta.

Meiltä löydät tutut kasvot ja henkilökohtaisen palvelun. Nimeämme jokaiselle asiakkaalle asiakasvastaavan. Asiantuntijamme kanssa mitoitat yhdessä sinulle sopivimman palvelukokonaisuuden.

Pitkäaikainen koulutusosaamisemme yhdistettynä konsultointiin ja palveluiden johtamisjärjestelmäämme takaa konsultoinnin vaikutukset koko yhtiön osalta.

Vuodesta 2004 lähtien olemme konsultoineet yrityksiä heidän strategian, johtamisen, myynnin, johtoryhmätyön ja johtajan henkilökohtaisen couchingin osalta.

Asiakkainamme ovat sekä Suomen suurimmat yhtiöt että yhden miehen yhtiöt.

Työskentelemme tehokkaasti, kokemuksella, intohimolla ja asiakkaidemme ehdoilla. Nimemme Aksios (m.kreik. Άξιος, Aksios, suom. arvollinen, kelvollinen, otollinen) tarkoittaa kelvollista palvelemaan muita. Haluamme olla nimemme arvoisia.

Tommi Kokonaho on toiminut vuodesta 2005 johtamisen erikoisammattitutkinnon pääkouluttajana Kiinkossa ja MJK Instituutissa. Hän on toiminut vuosina 2007 – 2011 Haaga-Helian eMBA-ohjelman Advisor Boardin puheenjohtajan. Kirjassaan Voimaannuttava johtaminen Tommi loi Voimaannuttavan johtamisen käsitteen ja mallin Suomeen vuonna 2008. Hän on kirjoittanut viisi liikkeenjohdon kirjaa.

KOULUTUKSEMME

mahdollistavat yksilön ja yhtiön kilpailukyvyn ylläpidon.

OHJELMISTOMME

helpottavat työn tekemistä ja tuottavat tietoa päätöksenteon tueksi.

KONSULTOINTIMME

kehittävät yhtiöiden toimintaa ja ammattimaisuutta.

“Olin tyytyväinen valmennukseen, kun opin uusia asioita ja sekä valmennusmateriaalit että valmentaja edistivät oppimista. Kiitos paljon.”

“Liiketoimintaympäristö meni vähän yli, mutta yleisesti ymmärsin ja oivalsin paljon uutta ja tod. hyödyllistä tietoa, esim. analyysit ++”

“Minun mielipiteeni on hyvin positiivinen kun vaikka aihe oli minulle tuntematon, kurssin jälkeen, on tullut selkeäksi ja selväksi ja haluaisin kehittää enemmän. Kiitoksia.”

“Intohimoinen esitys => sytytti ”intohimon” asiaan!.”

“Todella hyvä vetäjä. Aloitin nollasta, valmentaja piti minkä lupasi. Loistava asiantuntemus huumorilla höystettynä!”

“Olisin opiskellut asiaa mielelläni hieman pidempään ja hieman rauhallisemmalla tahdilla. Harjoituksia olisi voinut olla runsaammin. Erittäin hyvä ja innostava valmennus!”

“Valmennuksessa oli paljon esimerkkejä ja harjoituksia!! Se oli mukavaa ja auttaa minua paljon.”

“Sain mitä hain. Paljon oppeja mitä vienen käytäntöön. Olin innostunut päivässä ja päivän jälkeen. Kiitos”

“Itse aihe tuntui aluksi kuivalta mutta valmentaja teki siitä mielenkiintoisen ja helpoksi ymmärtää!”

“Oli mukavaa että opittavista asioista käytiin avoimia keskusteluja, syntyi vuorovaikutusta. Materiaali oli hyvin mielenkiintoista ja se innosti ottamaan itse vielä lisää tietoa esim. kehonkielestä. Kiitos!”

“Rento ja hauska ilmapiiri, kiinnostavaa asiaa, josta haluaa hakea lisätietoa ja jota voi suurelta osin soveltaa heti ”normaalissa” elämässä ; )”

“Loistavan antoisa päivä. Selkeys, innostava. Tommille iso KIITOS!”

“Hyvä päivä. Vain väsyttää mua juuri nyt…”

“Vauhdikasta, innostavaa, kiinnostavaa. Olet erittäin virkistävä ihminen!”

“Minun mielestäni jokainen asia, vaikka varmasti voisi olla laajemmin kirjoitettu tai selitetty on minun mielestäni hyvin esitetty lyhyesti ja sisältää oleellisen, riittävästi ja hyvin niin, että kaikki ymmärsivät myös minä, vaikka italialainen. Aihe on nyt selvä ja antaa ajattelemisen aihetta.”

“Paljon taukoja. Hyvä! Lisää fyysisiä tehtäviä, esineen esitteleminen yrityksenä oli kivaa.”

“Oikein inspiroivaa, pystyy näkemään hyödyn. PS. Miksi ei täyttä 5, johtuu että osa asioista vie aikaa sisäistää.”

KEHITTÄMINEN
ON MEIDÄN DNASSA.