Opiskele itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokurssimme soveltuvat kaikille aloille. Erityisesti keskitymme itsemme ja yrityksen johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Sitä olemme tehneet jo vuodesta 2004.

Vuonna 2008 yhtiömme perustaja Tommi Kokonaho oli Jalasjärvellä kouluttamassa johtamisoppeja. Hän yöpyi hotellissa, jossa hotelli oli juuri saanut uuden omistajan. Keskusteluissa omistajan kanssa nousi esiin yrittäjän halu oppia liiketoimintaa ja markkinointia. Ongelmana oli ajankäyttö. Hotellin omistaja ei voinut mennä päivä- tai iltakursseille.

Palattuaan toimistolle Tommi alkoi tutkia erilaisia etäoppimismalleja. Webinaarit ja verkkokurssit nousivat nopeasti esiin. Olihan hän ollut tietotekniikka yhtiön partneri 1990-luvun hulluina vuosina ja opiskellut ohjelmistoprojektien vetämistä ja ohjelmointia.

Niinpä Aksios on luonut verkkokursseja (e-kurssit), pitänyt webinaareja ja jopa kehittänyt oppimispelejä mobiilialustoille.

Emme tuo esiin vain oppeja vaan viemme opit käytäntöön. Koulutuspäivissämme saat tietoa, tunnetta ja tekemistä.

Oppimisessa uskomme tietoon, tunteisiin ja tekemiseen.

Näin opit menevät käytäntöön ja hyödyttävät valmennettavaa uuden osaamisen merkeissä.

Kurssimme perustuvat näihin kolmeen T-hen. Saat meiltä tietoja eli oppeja ja ajatuksia. Tunteita luomme kertomalla käytännön esimerkkejä ja oppien merkityksiä. Tekemisen luomme erilaisin tehtävin kuten kehittämillämme aktivoivilla tehtävillä.

Asiakkaanamme saat sisällyksekkäitä Sinulle harkittuja ja oikein mitoitettuja koulutuspaketteja. Erikoisasiantuntijoidemme avulla löydätte uutta perspektiiviä yhtiön henkilöstön toimintaan, luotsaamiseen, yrityshallintoon sekä toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

KOULUTUKSEMME

mahdollistavat yksilön ja yhtiön kilpailukyvyn ylläpidon.

OHJELMISTOMME

helpottavat työn tekemistä ja tuottavat tietoa päätöksenteon tueksi.

KONSULTOINTIMME

kehittävät yhtiöiden toimintaa ja ammattimaisuutta.

“Olin tyytyväinen valmennukseen, kun opin uusia asioita ja sekä valmennusmateriaalit että valmentaja edistivät oppimista. Kiitos paljon.”

“Liiketoimintaympäristö meni vähän yli, mutta yleisesti ymmärsin ja oivalsin paljon uutta ja tod. hyödyllistä tietoa, esim. analyysit ++”

“Minun mielipiteeni on hyvin positiivinen kun vaikka aihe oli minulle tuntematon, kurssin jälkeen, on tullut selkeäksi ja selväksi ja haluaisin kehittää enemmän. Kiitoksia.”

“Intohimoinen esitys => sytytti ”intohimon” asiaan!.”

“Todella hyvä vetäjä. Aloitin nollasta, valmentaja piti minkä lupasi. Loistava asiantuntemus huumorilla höystettynä!”

“Olisin opiskellut asiaa mielelläni hieman pidempään ja hieman rauhallisemmalla tahdilla. Harjoituksia olisi voinut olla runsaammin. Erittäin hyvä ja innostava valmennus!”

“Valmennuksessa oli paljon esimerkkejä ja harjoituksia!! Se oli mukavaa ja auttaa minua paljon.”

“Sain mitä hain. Paljon oppeja mitä vienen käytäntöön. Olin innostunut päivässä ja päivän jälkeen. Kiitos”

“Itse aihe tuntui aluksi kuivalta mutta valmentaja teki siitä mielenkiintoisen ja helpoksi ymmärtää!”

“Oli mukavaa että opittavista asioista käytiin avoimia keskusteluja, syntyi vuorovaikutusta. Materiaali oli hyvin mielenkiintoista ja se innosti ottamaan itse vielä lisää tietoa esim. kehonkielestä. Kiitos!”

“Rento ja hauska ilmapiiri, kiinnostavaa asiaa, josta haluaa hakea lisätietoa ja jota voi suurelta osin soveltaa heti ”normaalissa” elämässä ; )”

“Loistavan antoisa päivä. Selkeys, innostava. Tommille iso KIITOS!”

“Hyvä päivä. Vain väsyttää mua juuri nyt…”

“Vauhdikasta, innostavaa, kiinnostavaa. Olet erittäin virkistävä ihminen!”

“Minun mielestäni jokainen asia, vaikka varmasti voisi olla laajemmin kirjoitettu tai selitetty on minun mielestäni hyvin esitetty lyhyesti ja sisältää oleellisen, riittävästi ja hyvin niin, että kaikki ymmärsivät myös minä, vaikka italialainen. Aihe on nyt selvä ja antaa ajattelemisen aihetta.”

“Paljon taukoja. Hyvä! Lisää fyysisiä tehtäviä, esineen esitteleminen yrityksenä oli kivaa.”

“Oikein inspiroivaa, pystyy näkemään hyödyn. PS. Miksi ei täyttä 5, johtuu että osa asioista vie aikaa sisäistää.”

KEHITTÄMINEN
ON MEIDÄN DNASSA.