Koulutuspalvelut

Meiltä saat kaikki johdon, esimiesten ja henkilöstön koulutuspalvelut sinun tarpeisiin sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna. On sitten kyse koulutuspäivästä, webinaarikoulutuksesta tai e-kurssista. Koulutuspalvelut löydät kursseja sivustolta.

Konsultointipalvelut

Konsultoimme yritysstrategian laatimisen ja käytäntöön viemisessä, johtoryhmätyöskentelyssä, ihmisten ja asioiden johtamisessa ja myyntityössä.

Kyselypalvelut

Jokainen yritys toteuttaa toisinaan henkilöstön työtyytyväisyys ja asiakastyytyväisyyskyselyitä. Meiltä löytyy noin 20 valmista kyselypohjaa henkilön ja yrityksen kehittämiseen. Saat meiltä kyselyt joko räätälöityinä tai voit valita valmiista kyselyistä.

Ohjelmistopalvelut

Kaipaatko lisäpotkua yhtiön toiminnan laadukkuuteen, sisäiseen tiedonkulkuun, kannattamattomien asiakkaiden löytämiseen tai tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme tueksesi toiminnan kehittämisen ja laadukkuuden varmistavat Aksios.pro tai Sitro.net -ohjelmistot.

Aksios.pro -ohjelmisto

Aksios.proon kehitimme alunperin yhtiömme oman toiminnan ja johtamisen tueksi. Ohjelmisto on räätälöity muun muassa kiinteistöalalle. Ohjelmiston löydät aksios.pro sivustolta.

Sitro.net -ohjelmisto

Sitro.netin rakensimme valmiiksi ohjelmistopaketeiksi, joista voi valita itselleen sopivimman ja jonka voi ottaa helposti koekäyttöön suoraan ohjelmiston sivulta. Testaamme Sitroa yhtiömme ja sidosryhmien parissa. Kaupallinen versio julkaistaa loppuvuoden 2019 aikana. Ohjelmiston löydät sitro.net sivustolta