Verkkokurssi: Opitaan oppimaan

49,95 

Oppimaan oppisen kurssi. Tällä kurssilla opit oppimaan. Tavoitteena on rakentaa sinun henkilökohtaisten vahvuuksiesi päälle hyvät oppimisvalmiudet – toisin sanoen antaa työvälineitä oppimiseen.

Kurssilla käsitellään oppimissuuntaututuneisuutta ja havaintokanavia. Lisäksi opimme muististrategioita ja tekstin mahdollisimman tehokasta ja nopeaa lukemista.

Kurssi sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää omia oppimistaitojaan.

Osasto:

Kuvaus

Oppimaan oppisen kurssi. Tällä kurssilla opitaan oppimaan. Tavoitteena on rakentaa sinun henkilökohtaisten vahvuuksiesi päälle hyvät oppimisvalmiudet – toisin sanoen antaa työvälineitä oppimiseen.

Kurssi on pitkälti rakennettu Tommi Kokonahon itselleen kehittämiin oppimisen tehostamisen keinoihin ja hänen jatkuvaan kiinnostukseen oppimisesta. Hän kirjoitti lukiosta A:n paperit 6.6 keskiarvolla. Opiskeli oppimista ja asioiden muistamista. Hän pääsi Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen lukemaan lakimieheksi 5 pistettä yli pääsykoerajan. Lakimiehen tutkinnon hän suoritti viidessä vuodessa.

Myöhemmin hän opiskeli muita tutkintoja työn ohessa.

Tällä kurssilla opimme ymmärtämään oppimista, muistamista, tekstin tehokasta läpikäymistä ja vieraiden kielten oppimista.

Kurssilla käsitellään mm. henkilön oppimissuuntaututuneisuutta ja havaintokanavia. Lisäksi opimme muististrategioita ja tekstin mahdollisimman tehokasta läpikäyntiä, pikalukua ja vieraiden kielten oppimista. Kurssilla käydään läpi supermuistaja O:n kaava, jolla hän pystyi muistamaan lähes kaiken haluamansa. O:n kaavan Tommi löysi Ruotsin Lundin kirjastosta ollessaan siellä vaihto-opiskelijana.

Kurssin sisältö:

– Digitaalinen oppimismateriaali

– Oppimistaidot ja -valmiudet testi

– Verkkokurssin työkirja PDF-muodossa

– Testi oppimismateriaalista

– PDF-muotoinen dokumentti vinkkejä vieraan kielen opiskeluun.

– PDF-muotoinen On muistisäännön puhdas kaava.

Mobiililaitteet:

Voit opiskella myös älypuhelimella tai tabletilla. Digitaalinen oppimismateriaali on skaalattu myös näille laitteille. Voit ladata mobiilisovelluksen hakemalla sovelluskaupasta “Moodle” hakusanalla. Näin voit opiskella verkkokursseja tabletilla tai älypuhelimella.

Ladattuasi sovelluksen anna sen kohtaan Sivustosi osoite: https://aksios.fi/moodle

Nyt voit kirjautua sisään / rekisteröityä oppimisympäristöön ja aloittaa opiskelun.

Verkkokurssi on ostajan käytössä kolme (3) kuukautta tilauspäivästä, ellei toisin ole ilmoitettu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.