E-kirja: Älä koskaan ryhdy isännöitsijäksi

12,95 

E-kirja, suomi, 2023

Kirjan tarkoitus on lisätä ymmärrystä ja tietoisuutta isännöinnistä sekä edistää ammattimaista isännöintiä suomessa. Kirja on kirjoitettu isännöintiä opiskeleville, aloittaville isännöitsijöille, isännöitsijöille, taloyhtiöiden asukkaille ja hallitusten jäsenille.

Kirjassa käsitellään lyhyesti ja ytimekkäästi toimialaa, isännöintiä työnä, isännöintiyhtiötä, asiakkaita ja asiakaspalvelua, markkinointia, mitä isännöintityö antaa sen tekijälle ja lopuksi kymmentä käskyä isännöitsijälle, isännöintitoimistolle, asukkaalle ja hallituksen jäsenelle.

Kuvaus

Kirjan tarkoitus on lisätä ymmärrystä ja tietoisuutta isännöinnistä sekä edistää ammattimaista isännöintiä suomessa. Kirja on kirjoitettu isännöintiä opiskeleville, aloittaville isännöitsijöille, isännöitsijöille, taloyhtiöiden asukkaille ja hallitusten jäsenille.

Kirjalla halutaan kunnioittaa kiinteistöalaa ja erityisesti isännöintiä. Pohjimmiltaan isännöitsijät ovat kiinteistövarallisuutemme sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Ilman heitä suomalainen kiinteistökanta rapistuisi pois. Isännöinti samoin kuin yrittäjyys on henkinen kasvuprosessi, joka mahdollistaa ja pakottaa ihmisen kasvamaan.

Kirja jatkaa Älä koskaan ryhdy yrittäjäksi kirjan linjaa rakenteensa, kokonsa ja fonttikoon osalta. Kirjassa käsitellään lyhyesti ja ytimekkäästi toimialaa, isännöintiä työnä, isännöintiyhtiötä, asiakkaita ja asiakaspalvelua, markkinointia, mitä isännöintityö antaa sen tekijälle ja lopuksi kymmentä käskyä isännöitsijälle, isännöintitoimistolle, asukkaalle ja hallituksen jäsenelle.

Kirjaan on haastatellut kolmea isännöintialan kiinteistöneuvosta, isännöitsijöitä ja taloteknisistä asiantuntijaa.

Kirjan kirjoittaja OTK, BPS, eMBA, NTM Tommi Kokonaho toimii Aksioksen toimitusjohtajana ja kouluttajana. Hän on toiminut kiinteistöalalla vuodesta 1996. Hän on toiminut Kiinkossa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (ennen johtamisen erikoisammattitutkinto) valmistavan koulutuksen pääkouluttajana vuodesta 2005. Hän valmentaa yritysstrategioita, johtamista, itsensä johtamista, myyntitaitoja, liiketaloutta ja yrittäjyyttä. Tommi on lisäksi kouluttanut ja konsultoinut useissa isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksissä. Hänellä on kattava osaaminen isännöinti- ja kiinteistöalasta suomessa.

E-kirja, suomi, 2023

Kirjailija: Tommi Kokonaho

ISBN: 978-952-99829-7-4 (PDF)

ISBN: 978-952-99829-8-1 (EPUB)

Kieli: Suomi

Julkaistu: 2023-2-15

Sivuja 132

Kirjan koko A5

Kustantaja: Aksios Corporation Oy

Formaatti: Vesileimattu PDF

E-kirjan ostanut henkilö voi ladata sen omalle koneelleen tai mobiililaitteelle kirjan oston jälkeen avautuvalla sivulla tai hänen sähköpostiinsa lähetetystä tilaustositteesta.

E-kirjan voi lukea PDF-sovelluksella (esimerkiksi Adobe Acrobat Reader) mobiililaitteissa ja tietokoneessa.

E-kirjoja ei voi vaihtaa tai palauttaa.

Kirjan sisällön luvaton käyttö, jakelu ja kopiointi on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty. Kirja on suojattu vesileimalla. Vesileimaus mahdollistaa kirjan kohdistamisen sen ostaneeseen asiakkaaseen tarvittaessa. Näin estetään mahdolliset väärinkäytöstilanteet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.