E-kirja: Voimannuttava johtaminen

14,95 

Motivoitunut henkilö antaa itsestään työlle 3/4 tai 4/4 osan työkapasiteetistaan. Turhautunut työntekijä antaa itsestään vain 1/4 osan työlle. Tämä ero erottaa menestyvät organisaatiot muista yrityksistä.

Mikä johtamisessa motivoi henkilökuntaa työn tekemiseen? Mikä johtamisessa turhauttaa ihmisiä työpaikoilla? Yrityksen jokaisen jäsenen paras mahdollinen työpanos vaikuttaa yrityksen ja sitä kautta sen jäsenistön hyvinvointiin.

Kuvaus

VOIMAANNUTTAVA JOHTAMINEN

Ammattimaisesti käyttäytyvä ja toimiva organisaatio

Käytännönläheinen kirja tarjoaa aitoja ratkaisuja henkilökunnan motivoimiseen ja ammattimaisesti käyttäytyvään ja toimivaan organisaatioon. Kirjan luettuaan esimies ja johtaja ymmärtävät ihmisten johtamista paremmin sekä kykenevät motivoimaan henkilökuntaansa sekä välttämään turhautumista aikaansaavia toimenpiteitä. Kun organisaation jäsen on lukenut tämän kirjan, hän ymmärtää oman vastuunsa asioissa ja tapahtumissa. Hän ymmärtää esimiestään ja johtajaansa paremmin. Ammattimaisesti käyttäytyvissä ja toimivissa organisaatioissa ihmiset voivat paremmin. He kokevat hyvän olon tunteita ja halua tehdä parhaansa – he ovat voimaantuneita. Päivi Rouvinen: “Tämä kirja pitäisi jokaisen johtajan lukea ajatuksella ja itseään tutkiskellen. MUTTA myös jokaisen johdettavan ymmärtääkseen oman vastuunsa asioissa ja tapahtumissa sekä myös ymmärtääkseen johtajaa paremmin.”

E-kirja, suomi, 2008

2., painos

Kirjailija: Tommi Kokonaho

ISBN 978-952-99829-1-2 (PDF)

Kieli: Suomi

Julkaistu: 2008-2-15

Sivuja 200

Kirjan koko A5

Kustantaja: Aksios Corporation Oy

Formaatti: Vesileimattu PDF

E-kirjan ostanut henkilö voi ladata sen omalle koneelleen tai mobiililaitteelle kirjan oston jälkeen avautuvalla sivulla tai hänen sähköpostiinsa lähetetystä tilaustositteesta.

E-kirjan voi lukea PDF-sovelluksella (esimerkiksi Adobe Acrobat Reader) mobiililaitteissa ja tietokoneessa.

E-kirjoja ei voi vaihtaa tai palauttaa.

Kirjan sisällön luvaton käyttö, jakelu ja kopiointi on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty. Kirja on suojattu vesileimalla. Vesileimaus mahdollistaa kirjan kohdistamisen sen ostaneeseen asiakkaaseen tarvittaessa. Näin estetään mahdolliset väärinkäytöstilanteet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.